Jij, als trainee in de IT

 • Je start met een salaris van €2100, plus bonusregeling en vakantiegeld
 • Direct een vast contract
 • Snelle groei in salaris door het succesvol afronden van opleidingen en opdrachten!
 • Volop doorgroeimogelijkheden in de wereld van de (business) IT, data en het actuariaat
 • Een People Manager die jouw ontwikkeling bewaakt
 • Een lease-auto met tankpas, ook voor privé-gebruik
 • De kans om je te ontwikkelen en profileren bij meer dan 100 grote opdrachtgevers!
 • Regelmatig gave evenementen die je bijwoont met gezellige collega’s, zoals de jaarlijkse ski-trip, de driemaandelijkse pub quiz, Netflix-avonden, unitavonden en de wekelijkse bootcamp!

Wij, House of Bèta

 • Een (bijna) afgeronde hbo- of wo-studie is een harde eis, een bèta-opleiding is een pre!
 • Leergierigheid als persoon en als professional
 • Precies, oplossingsgericht, scherp, avontuurlijk en accuraat
 • Enthousiast over detachering en onze bèta-community
 • Woonachtig zijn in de Randstad of concrete verhuisplannen daartoe hebben!

Je gaat aan de slag bij o.a.

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Klaar voor je eerste baan in de IT? Bijvoorbeeld als dataspecialist, business analist of software tester? Bij House of Bèta helpen we je graag ontdekken welke IT-specialisatie het best bij je past. Maak gebruik van de mogelijkheid om een open sollicitatie te versturen, dan neemt een van onze recruiters contact met je op. Samen kijken jullie dan naar het traineeship dat het best past bij jouw vooropleiding, ambities en persoonlijke competenties. Ben jij een actuaris in de dop? Opereer jij graag op het snijvlak van business en IT? Of is een carrière als data analist het helemaal voor jou? Het is slechts een greep uit de mogelijkheden die House of Bèta jou te bieden heeft.

De uitdaging

Al onze traineeships bestaan uit een aantal basisonderdelen:

 • De Onboarding: twee weken waarin jij kennismaakt met House of Bèta, onze dienstverlening, gave opdrachten die je te wachten staan en de opleidingsmogelijkheden van onze Academy.
 • Werken en leren in de praktijk: Direct na je onboarding ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Dankzij de uitgebreide voorbereiding met je People Manager ga jij vol vertrouwen en moed die eerste fulltime opdracht rocken!
 • Een leven lang leren aan onze Academy! Van Excel/VBA en Python tot Agile/Scrum en Power BI, je volgt het aan ons inhouse opleidingsinstituut.

De mogelijkheden: traineeships op gebied van Business IT, Data- en Procesanalyse en Financial Risk

Welke opleidingen jij gaat volgen tijdens je traineeship hangt af van twee zaken. Het traineeship dat jij kiest na je sollicitatie en de interesses die jij verder ontwikkelt on the job. Met het traineeship Business IT begin je met een been in de IT en het andere been in de operatie van een van onze klanten. Voor onze hardcore rekenaars bestaat het traineeship Actuarieel Rekenaar. Het traineeship Financial Risk is bijzonder interessant voor starters met een financieel-economische, bedrijfswiskundige of accounting-achtergrond. Voor testen en ontwikkelen kies je voor het traineeship Software Developer. Ben jij benieuwd naar de praktische toepassing van (big) data, vraag je recruiter dan vooral ook naar het traineeship Data Science!

Als je open solliciteert, ga jij met een Corporate Recruiter uitzoeken welk traineeship het beste bij jouw persoonlijkheid en ambities aansluit.

De opleidingen

Welk traineeship je ook kiest, we sturen je het veld niet in zonder een gedegen voorbereiding. Tijdens de introductiefase betekent dat een goede voorbereiding op je eerste intakegesprek bij potentiële opdrachtgevers. Vaardigheidstrainingen als Effectief Communiceren en DISC wissel je af met inhoudelijke trainingen in Agile/Scrum en Database Fundamentals. De opleidingsstraat van House of Bèta vormt daarna een keuzemenu waar jij samen met je People Manager uit kiest. Ontwikkeling als professional en expert staat voorop. Vakopleidingen en vaardigheidstrainingen gedurende elke fase van je carrière horen daar uiteraard bij!

People Manager

Over carrières gesproken, de jouwe is in goede handen bij onze People Managers. Met jouw open sollicitatie bij House of Bèta laat je blijken in staat te zijn tot uitstekende keuzes én open te staan voor goed carrière-advies! Maar ook daarna zien we je graag nog heel lang werken aan een optimale ontwikkeling. Dankzij de coaching van je eigen People Manager combineren we optimale inzetbaarheid succesvol met loopbaanontwikkeling.

Info Graphic Traineeships House of Beta

Solliciteren bij House of Beta, dit kan je verwachten!

1. Sollicitatie via de websiteSolliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screeningScreening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat House of Beta aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met House of Beta.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprekArbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan kun je twee dingen doen. Solliciteren met de solliciteerbutton, of contact opnemen met onze recruiter!

Solliciteer nu Solliciteer mobiel

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft
Eindhoven Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven