Wat bieden we onze Bèta’s?

 • Startsalaris van € 2.100,- bruto (op basis van 40 uur per week), een bonusregeling én vakantiegeld
 • Een salaris dat snel met je meegroeit
 • Meteen een vast contract
 • Je eigen fulltime coach in de vorm van een People Manager
 • Een warm welkom in een op groei gericht huis vol andere bèta talenten
 • Een leaseauto met bijbehorende tankpas voor zakelijk én privé gebruik

Wat vragen we van onze Bèta’s?

 • Recent afgestudeerd van een hbo- of wo-studie (voorkeur naar een bèta studie)
 • Affiniteit hebben met ons geloof in groei en ontwikkeling
 • Beschikken over een creatieve, nauwkeurige en resultaatgerichte instelling
 • Flexibel zijn qua inzetbaarheid

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Je ontwikkelt een mooie applicatie op het werk. Die applicatie kan bijna alles inclusief je kantoorhond trucjes laten doen, je collega een digitaal seintje geven dat het zijn beurt is om koffie te halen en tegelijkertijd je klanten op afstand vanuit huis alle zaken laten regelen. Geweldig programma. Alleen ben jij de enige die snapt hoe de applicatie werkt. Dat ga jij als trainee Software Developer anders doen. Gebruiksvriendelijkheid is alles. Dat snap jij. Na jouw studie ga jij ervaring opdoen in het ontwikkelen en continu verbeteren van de software en applicaties bij onze klanten.

Het ontwikkeltraject in het traineeship Software Developer

De basis van ons traineeship Software Developer bestaat uit drie onderdelen.

 • Kennismaking met House of Bèta, collega’s en ons opleidingsaanbod tijdens de onboarding
 • Opdrachten bij onze klanten in de financiële dienstverlening, overheid en energiesector
 • Onbeperkte brain training via ons Brain Development Lab, te beginnen met Excel/VBA, Python C# en andere relevante talen binnen de software-ontwikkeling

Iedere consultant die bij House of Bèta start zal beginnen in de oriëntatiefase. De oriëntatiefase is een fase van ongeveer twee jaar waarin je de gelegenheid hebt te ontdekken waar je ambitie ligt en waarin jij je zou willen specialiseren. Ben jij er al zeker van dat je Developer wil worden? Dat klinkt goed, maar je zal nog steeds uitgedaagd worden te onderzoeken wat er allemaal nog meer is. Om je hierin te helpen zal je aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgever binnen en buiten de financiële dienstverlening en opleidingen doen zoals Excel, VBA, Python, SQL of zelfs Actuarieel Rekenaar.

De opdrachten: jouw bèta talent inzetten

Als starter is het belangrijk dat je kennis van de business opdoet. Je gaat op je eerste opdracht vooral ontdekken hoe de dagelijkse operatie werkt bij een klant. Het is tenslotte lastig om een gebruiksvriendelijke app te ontwikkelen als je niet weet wat gebruikers doen. Gecombineerd met de extra basiskennis programmeren en testen die je opdoet tijdens de onboarding zie je al meteen hoe dingen beter kunnen, voor als jij verderop in het traineeship Software Developer aan de slag gaat als software developer, testspecialist of testautomatiseerder. Opdrachtgevers waar je dit mogelijk gaat doen zijn Dela en Nuon.

De opleidingen voor jou als trainee Software Developer

In het traineeship Software Developer ligt alle focus op de mogelijkheden ontdekken die bij jou passen binnen de IT, en met name binnen de wereld van het programmeren. Je start als bèta talent met een aantal basisopleidingen en kiest vervolgens voor opleidingen die passen bij jouw groeiambitie als programmeur. Onze opleidingsstraat is de leidraad, waarbij ook ruimte is om af te wijken. Een master behoort tot de mogelijkheden. De opleidingskeuzes maak je samen met je People Manager.

De coaching van jouw People Manager

Je People Manager is er voor jou. Een traineeship bij House of Bèta betekent niet alleen mooie opdrachten en passende opleidingen en vaardigheidstrainingen. Maar vooral ook coaching op professioneel en persoonlijk vlak van jouw eigen People Manager. Je ontmoet hem of haar al tijdens het tweede sollicitatiegesprek. Jullie bespreken tijdens de onboarding doelstellingen, visie op jouw carrière en het ontwikkelmodel van House of Bèta. Na de onboarding volgt al snel het intakegesprek voor je eerste opdracht. Ook daarop bereidt jouw People Manager je voor. Daarna houdt hij of zij een vinger aan de pols terwijl jij op opdracht bent. Loopt alles nog soepel? Hou je nog voldoende vrije tijd over? Ben je nog net zo fit en vitaal als toen je vol energie het gebouw binnenliep voor je sollicitatiegesprek? Als het antwoord ja is, loop je waarschijnlijk mooi op schema om door te stromen naar bèta professional!

Werk maken van deze vacature?

Solliciteer op het traineeship Software Developer en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via tobias.weier@houseofbeta.nl of 088 – 170 14 00.

Jouw groeipad

0-2 jaar
Junior Specialist / Analist

Oriëntatiefase

Startklus in financiële dienstverlening
Servicedesk IT
Gebruikers-acceptatietester
Back-office functies

2-4 jaar
Specialist / Analist

Specialisatiefase

Tester
Junior Developer

4+ jaar
Senior Specialist / Analist

Strategiebepaling en talentcoaching

Developer
Test Manager
Architect

5+ jaar
Principal Specialist / Analist

Consultancy en advies

Consultant binnen jouw specialisatie

€ 2.100,-
€ 4.625,-
Info Graphic Traineeships House of Beta

Solliciteren bij House of Beta, dit kan je verwachten!

1. Sollicitatie via de websiteSolliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screeningScreening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat House of Beta aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met House of Beta.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprekArbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Voorbeeld uit de praktijk

Opdrachtgever aan het woord

Als trainee Software Developer ga jij voor Ivo bouwen aan betere systemen
Ik ben Ivo, manager IT-beheer bij een grote pensioenuitvoerder. Vanuit het bestuur hebben we opdracht gekregen een oud premieregistratiesysteem uit te faseren en een nieuwe lightversie te bouwen. Ik heb op dit moment genoeg medewerkers op mijn afdeling om alle systemen in de lucht te houden; deze opdracht vanuit het bestuur vraagt extra capaciteit. Ik zoek daarom iemand met een neusje voor IT, die kennis heeft van technische en applicatie-infrastructuren en ervaring heeft met het bouwen en testen van nieuwe applicaties.

Als trainee Software Developer ga jij Ivo en zijn team helpen die lightversie te bouwen:
 • Als trainee Software Development ga jij Ivo en zijn team helpen die lightversie te bouwen.
 • Je leert applicaties en software van binnen en buiten kennen
 • Je leert bugs opsporen en verwijderen uit de systemen voordat ze live gaan
 • Je wordt dé expert in IT- tools en -technieken als VBA, Python, TMAP en Agile/Scrum

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan kun je twee dingen doen. Solliciteren met de solliciteerbutton, of contact opnemen met onze recruiter!

Solliciteer nu Solliciteer mobiel

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft
Eindhoven Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven